• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Nyheder

Forskellige slags kaffeposer giver dig forskellige valg
Slip tid: 2022-08-10 11:19:40  Hits: 14

differente slags kaffeposer giver dig forskellige valg


nowadays, folk' s levestandarder forbedres konstant, og deres arbejde bliver travlere og travlere . I de senere år er kaffe blevet en yndlingsdrink for unge mennesker. De drikker en kop kaffe,når de er søvnige på arbejde og en kop kaffe,når de holder sig ope sent om aftenen. Kaffe er blevet en af ​​de vigtigste uundværlige drikkevarer i det daglige liv.

with den stigende popularitet af kaffedrikke, efterspørgslen efter kaffe stiger, og antallet af kaffeproducenter øges også. Derfor er kaffepakning meget vigtig. Da kaffebønnernaturligt vil producere kuldioxid efter ristning, kan direkte indsættelse i poser let føre til emballageskader og lang-term eksponering for luft vil forårsage aromatab og føre til oxidation af olie og aromatiske komponenter i kaffe, hvilket resulterer inedbrydning af kvalitet. Så emballagematerialet i kaffebønner er vigtigere.

here vil vi introducere vores kaffetaske til dig.

1. I henhold til materialet i posen har vi Kraft Paper -kaffepose, aluminiumsfolie kaffepose og plastikkaffepose.

kraft papir kaffepose

aluminum folie kaffepose


 (1) kraft papir kaffeposer

purenaturligt brunt kraft papir vil give folk et sundt ognostalgisk indtryk; Kraftpapiremballage har fugt-proof og holdbare egenskaber for at forhindre fugt og deformation. Kan bedre beskytte mad.

kraft papirposer harnormalt aluminiumsfolie inde. fordi dette kan være bedre fugt-proof, og det inderste lag er PE -materiale, stabilt og ikke-toksisk.


(2 ) Aluminiumsfolie kaffeposer

1. Aluminiumsfoliepose har god tætningspræstation. Det kan beskytte den originale smag af kaffe godt. Det mister ikke duften, men også den relaterede duft. På samme tid beskytter det også kaffen mod fugt.

2. Aluminiumsfoliepose undgår solskin og beskytter kaffeprodukter bedre.

3. Aluminiumsfolieposer er lugtfri og ikke -toksisk. Efter at kaffe er pakket, producerer de ikke lugt og toksiner. De er sikre produkter.-
4. Aluminiumsfolieposer har glat udseende og god udskrivningseffekt. Efter kaffe og aluminiumsfolieposer udskriver udskrivning af farverige mønstre, kaffe og andre produkter mere karakter.

5. Aluminiumsfolieposer har stærk plasticitet. Forskellige typer kaffeposer kan tilpasses ifølge kunder
&39; Krav, såsom tre#sidet forseglet kaffe aluminiumsfolieposer, fladt-bottomet kaffe aluminiumsfolieposer, selv-Contained Coffee aluminiumsfolieposer, medium-sealed orgel kaffe aluminium folieposer og så videre.-
in et ord, kaffelokaluminum Folieposer har en beskyttende effekt på kaffeprodukter. Uanset om det sælges i containere eller under transport, beskytter de bedre kaffe mod indflydelse udefra og beskytter bedre kaffe og andre relaterede produkter.


2. I henhold til typerne af tasker kan de opdeles i stand up kaffeposer, sideknappede kaffeposer, flad bundkaffepose, tre
sidede tætning kaffeposer osv. ov og let transport. På samme tid har emballagematerialet anti-statisk, anti
ultraviolet, ilt og fugtighedsbarriere, let at forsegle og anden høj
performance.kan opstå kaffe lynlås taske er let og fast. Det kan produceres i store mængder til en lav pris.Stand up kaffe lynlås taske er multifunctional og let at farve. På samme tid har selvetsupporting emballagesækken høj varmeforsegling fasthed, trykresistens og dro112; Modstand, selvom det falder fra et højt sted uforsigtigt, vil det ikke få posen til at sprænge og lække, hvilket i høj grad forbedrer produktsikkerheden.-

(2) sideknappede kaffeposer-click her for at lære mere.--side -kaffeposer vinder popularitet til mange applikationer på tværs af en lang række industrier. Deres holdbart materiale hjælper med at udvide holdbarheden ved at sikre, at produktet forbliver sikkert forseglet og beskyttet.

our sideknogler kaffeposer er mest brugt til emballage snacks og tørrede fødevarer såsomnødder, cookies, kaffebønner og mere.

with Tilsætningen af ​​en envejs afgasningsventil, sideknappede poser er perfekte til kaffepakning. På grund af ristede kaffebønner producerer en masse kuldioxid. Luftventilens funktion på kaffeposen er at udlede den gas, der genereres af kaffebønnerne ud af posen, hvilket sikrer kvaliteten af ​​kaffebønnerne og eliminerer risikoen for, at kaffeposen sprænger. Derudover kan udstødningsventilen også blokere det udvendige ilt i posen, og få kaffebønner til at oxidere forringelse!--side slettede kaffeposer fås i et bredt udvalg af størrelser og farver inklusive glans og mat finish. De kommer også i blokbund eller en quad -seglkonstruktion, der tilbyder ekstra holdbarhed og i stand til at pakke tungere produkter. Vores sideknappede kaffeposer er den perfekte mulighed for dem, der ønsker at afgive en erklæring om deres produkt.&#


-(


3) flad bundkaffe pouch



flat
bottomed kaffeposer (kasseposer) er blevet et populært valg til kaffepakning, fordi flade
bottomede tasker kombinerer de bedste fordele ved sideknappede poser og står op af poser. Bunden af ​​poserne er firkantet forseglet struktur, der giver yderligere holdbarhed og kan pakke tungere produkter.

we producerer ikke kun tilpassede trykte kaffeposer, men også giver forskellige størrelser og farver på lagerposer. Hvis du er interesseret i vores produkter, er du velkommen til at kontakte os for katalog.

Tidligere: Fordelene ved Kraft står op af p...

Næste: Luftekstraktionsmetode til vakuum...