• foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
  • foshan rijing techtronic packaging co ltd
foshan rijing techtronic packaging co ltd

Nyheder

Fordelene ved Kraft står op af poser i forskellige brancher
Slip tid: 2022-08-10 10:45:13  Hits: 15

de fordele ved kraft står op med poser i forskellige brancher


1. kraft står op af poser are meget populært i kæledyrfoderindustrien, fordi de fleste kæledyrsfoder er i pellets og opbevaret på et tørt sted. Kraftpapiremballageposer har også en god fugt-proof funktion, og hvis kæledyr bider emballageposerne, er skaden på kæledyr meget mindre end plastposer.
2. I møtrikindustrien harnødder og tørrede frugter altid været en vigtig mad til folk' s sunde kost, ognødder og tørrede frugter er rige pånæringsstoffer. Det skal opbevares på et tørt sted, og kravene til anti-oxidation er ikke særlig høje, hovedsageligt fordi det skal være fugt-proof. Kraftpapiremballageposer kan godt imødekomme denne efterspørgsel, og Kraft -papir er mere miljøvenligt, ikke-toksisk og ikke -nhazardous. Det er i tråd med begrebet sund kost. Årsagen til, at den tørrede frugt- ognøddesektor vælger Kraft -papiremballageposer.-3. Kraftpapiremballageposer bruges også til teemballage. Årsagen er: Kraft -papiremballageposer giver folk en simpel effekt og en følelse af alder. Det har fremragende vandmodstand og kan også beskytte te godt.

4. For produkter, der er opbevaret på et tørt sted, er selve fødevarer tør og indeholder ikke for meget fugt, Kraft -papiremballageposer kan dybest set bruges. Ud over de to fordele ved fugt

proof ydeevne og miljøbeskyttelse er Kraft -papiremballageposer lette at genbruge og have god tilpasningsevne.-

1.jpg


Tidligere: Årsager til rynke af retortpose

Næste: Forskellige slags kaffeposer give...